top of page
  • laszlosandor

Miért jó, ha profi grafikushoz fordulsz?

Céged vizuális kommunikációjában a legfontosabb szerepet a logód tölti be. Ez az az ELEM, ami minden arculati anyagodon, minden online felületeden fémjelzi cégedet. A JEL, amin keresztül beazonosítanak vásárlóid. Így ismerik meg vállalkozásod, céged profilját és azon túl, hogy ennek a jelnek a nívójával teszed az első benyomást rájuk MÉG VALAMIT ÜZENSZ.

A minőséghez fűződő kapcsolatodat is elárulod egyben. Ebből egyenesen következik, hogy amennyire te magad komolyan veszed a cégedet, ugyanolyan mértékben várható el ugyanez a fogyasztóidtól, partnereidtől és a konkurenciádtól is. Sokan gondolják úgy, hogy „Elindul a vállalkozásom, aztán ráérek majd ezzel is foglalkozni ha már beindult az üzlet...” vagy „Minek lecserélni, működik így is.” Nos, ROSSZUL GONDOLJÁK.

Első benyomást csak egyszer tehet az ember.

Gondolj erre, amikor a mai vizuális „ZAJ”-ban igyekszel kitűnni valamivel a konkurenciától hemzsegő piacodon. Hiszen mindenki el akar adni valamit. Mindenki marketing tanácsokat kap és olvas, (esetleg ír és ad is), sorra gyártja az ingyenes ebook-okat pár oldalnyi tartalommal, amiből igazából még nem derül ki, hogy mi is az a lényegi tanács, ami valóban hasznos lehet számodra. Folyamatosan e-mail kampányokat bonyolít, facebook akciózik, stb. Ezek a mai online marketing stratégia arzenáljában a legalapabb muníciónak számítanak. Lassan szinte mindenki rákényszerül. Tehát te is csinálod, hogy ne maradj le.

De mi az, ami mégis megkülönböztethet téged a többiektől? Megmondom, hiszen én is a piacról élek, én is egy szolgáltatást igyekszem ajánlani neked. ​

Egy egyedi logó, egy frappáns név, egy személyre szabott arculat, egy profi csomagolás. Az az átgondolt stratégia, ami az alkotói folyamat mögött van, a testreszabott, (NEM INSTANT) megoldások, amik csakis a te témakörödre jellemző alapokból építkeznek, a te igényeidhez mérten kerülnek kialakításra. Amitől aztán a többiek csak elismerően bólogatnak és azon tanakodnak, hogyan kéne kideríteniük, hogy ki tervezett neked ilyen arculatot és vajon mennyiért?

Ez az amire vágysz, de nem vagy benne biztos, hogy megengedheted-e magadnak!

Azt is megmondom, hogy miért.

Mert azt gondolod, hogy ez egy „drága mulatság”. Amolyan úri huncutság, amit csak a nagy cégek engedhetnek meg maguknak. Egyetértek veled.

Valóban összetett feladat az arculattervezés, ami sok időt és energiát igényel. Kellő mennyiségű munkaóra telik el, mire alakot ölt egy új embléma, vagy formálódni kezd egy komplett arculat új vizuális koncepciója. Ebből adódóan ez az összetett feladatsor párosulva a szakértelemmel, a hozzáadott személyes többletértékkel, valamint a ráfordított időmennyiség fényében végül valóban egy szabad szemmel is jól látható összegben testesül meg.

Ez az az összeg, amiért cserébe VALÓBAN ELŐREJUTSZ!

Nemcsak azért, mert egy tényleg használható és egyedi, ÚJ STÍLUSOD lesz. Ez több annál. Azért jutsz előrébb egy új arculattal, amit a Brandfelelős tervezett, mert addigra már te is látod a különbséget az eddigi és az új visszhangok alapján. Láthatod a megváltozott összhatást, észreveszed a céged pozitív megítélésének növekedését és egyszer csak azon kapod magad, hogy valóban jobban kezd működni minden körülötted. Hiszen az a változás amit elindítottál, nem áll meg ott ahol befejeződik a tervezői munkám. Tovább lendül az egész folyamat a hozzáadott új energiáknak köszönhetően és már te is elkezdesz végre hinni ebben. Ennek fontosságában.

Mire idáig jutsz az olvasásban, addigra már nem az a kérdés, hogy kell-e neked új logó, arculat vagy csomagolás. Ez már nem is kérdés. Azt is tudod, hogy nem egy kezdőt, egy ügyes rokont vagy egy lelketlen „multit” fogsz ezzel a feladattal megkeresni. Nem. Te azt szeretnéd, hogy a Brandfelelős tervezzen neked új logót, arculatot, vagy akármit... És most megint el kell keserítselek.

Nem mindenkinek lehet és lesz olyan logója amit a Brandfelelős tervezett. Ez csak keveseknek adatik meg. Az is kell hozzá, hogy én is azonosulni tudjak az adott témával. Csakis akkor jelentkezz, ha ezt az egészet valóban te is ugyanannyira komolyan gondolod, mint amennyire én a munkámat. A munkadíj nem alku tárgya. Mindig a projekt méretének figyelembevételével, a ráfordított munkaidő alapján kerül kiszámításra és szinte mindig egyedi árakkal kalkulálok. Nem hiszek a lelketlen csomagárazásban, hiszen a te céged sem csak egy a sok közül. A feladatok sem ugyanazok, még ha szinte futószalagon is érkeznek.

Azzal sem szeretnék hatni rád, hogy három csomagár közül majd kibököd a középső csomagot, mert a nagy megfizethetetlen, a kicsi pedig szinte semmit sem kínál. Nem.

Én a személyes találkozóban hiszek, én az igényeidben és az igényességedben hiszek. Én benned hiszek...

Ez az, amiért érdemes akár gyűjteni is kicsit... ;)

Boldog Kínai Holdújévet Kívánok Minden Kedves Meglévő és Leendő Ügyfelemnek!

89 megtekintés
The Great Typograpehers – Silk screen printed, limited typo poster series _ Laszlo Sandor.

Poszterek

The Great Typographers

Híres tipográfusok emlékére készített limitált kiadású, szitanyomott poszter sorozat

LA_Wood Cuff Bracelets_AD_A4-01.jpg

Ékszerek

Leslie Alexander Brand

Egyedi divat ékszerek
100%-ban újrahasznosított
és természetes faanyagokból

IMG_1148_s.jpg

Portrék

Wood Arts Intarisa

Kézzel készült, művészi intarziaképek készítése minőségi faanyagokból

Candy Cotton

Kalmár Emese / Marketing vezető / Virtuózok Nemzetközi Klasszikus zenei TV műsor

„Sándor László munkájával nagyon elégedettek voltunk a közös munka során. Gyors, pontos, rövid brief alapján is önálló alkotásra képes, minőségi, szép munkát végez. A Virtuózok nemzetközi tévéműsor 2022-es grafikai anyagát részben ő készítette. Ajánljuk. (A képen Matteo Bocelli Laci egyik grafikai munkájával.)”
Matteo Bocelli with my graphic design.webp
  • Instagram
  • Brandfelelős - YouTube csatorna
  • Brandfelelős - Béhance portfólió
  • Brandfelelős - LinkedIn profil
  • Brandfelelős - Facebook oldala
  • Brandfelelős - Pinterest oldala
SÁNDOR LÁSZLÓ
DESIGN
bottom of page