top of page

BRANDÉPÍTÉS,
REBRANDING

Mitől lesz egy vásárló elkötelezett híve termékednek, szolgáltatásodnak és így cégednek is? Ez nagyban függ az adott szakterülettől, az ott produkált színvonaltól, de nem utolsó sorban céged vizuális kommunikációjától is. A jól megjegyezhető, versenytársaiddal nem összekeverhető arculatod lesz az első eleme márkádnak, amivel leendő fogyasztód találkozni fog. Az így kialakult ismerős érzés az, ami majd körüllengi márkádat a későbbiekben is.

A TERVEZÉS MENETE

EGYEDISÉG

Olyan egyedi koncepciót kapsz, ami megalapozza
a márkád vizuális kommunikációjának irányát a következő néhány évre.

MÉLYINTERJÚ

Nagyon alapos kreatív BRIEF és néhány hosszú beszélgetés után kezdjük meg a közös munkát, ami alapján garantált a siker!

_____________

A tervezés

A tervezés során
folyamatosan együttműködünk 
a legjobb eredmények elérésének érdekében.

Végeredmény

Az elkészült új márkával még sok a teendő, amig igazi Brand lesz belőle, így a kialakult együttműködésünket tovább kamatoztatjuk.

VÁLASZD KI MIRE VAN SZÜKSÉGED!

Rédei Biotészta logótervezés és csomagolástervezés process – Sándor László grafikus, A Brandfelelős

RÉDEI REBRAND

Rebrand

REBRAND

Régóta tevékenykedik céged és már bejáratott ügyfélkörrel rendelkezel? Szeretnéd, ha a már megszokott, mások által ismert logód részben megmaradhatna, de ezzel együtt frissülne és modernizálódna a céges megjelenésed?
 
Amennyiben a már meglévő logódat és arculatodat szeretnéd újraterveztetni (rebranding), akkor is jó helyen jársz! Nagy erősségem a rendszerben gondolkodás, így nem esik nehezemre a meglévő, már kialakított arculati színekhez, formákhoz igazodva újragondolni céges arculatodat. Ettől függetlenül akár olyan teljesen új javaslatot is kaphatsz a régi helyett, amire eddig nem is gondoltál volna. 
Bonus Brand Book – Corporate Identity-02

Miért válassz engem?

 1. Mert az elmúlt évek során már számos hazai márkának segítettem sikeresen az arculatfrissítésben.

 2. Minden esetben több megoldást is kínálok, még ha konkrét elképzeléssel is indulunk neki a tervezésnek.

 3. Igény esetén csomagajánlot adok, amivel rögtön tovább is bővítheted a céges megjelenésed színvonalát.

 4. Segítek az arculati elemek kiválasztásában és új elemeket is javaslok.

 5. Promóciós anyagokat, kreatív megjelenési lehetőségeket is tervezek.

 6. Proaktív vagyok és olyan tartalmi javaslatokat is teszek neked, amik a márkaépítésben is a segítségedre lehetnek.

 7. Az arculati elemeket a valós tartalmak birtokában nyomdakészen adom át, így egyszerűbb és költséghatékonyabb azok kivitelezése. 

 8. Az arculati elemeket egy átlátható csomagban kapod meg, ami így a későbbi utángyártásokat is lehetővé teszi. ​​

Sandor Laszlo _ Brandfelelős_blue.png

REBRAND ÁRAK

Az arculati elemek száma elképesztő széles skálán mozoghat attól függően, hogy mivel foglalkozik az adott cég, ezért ezt minden esetben saját javaslataim és egy alapos igényfelmérés tisztázása után tudom csak beárazni. Ha például termékeid is vannak, akkor a REBRAND azok csomagolásainak újratervezésével is járhat, hiszen az arculatfrissítés remek lehetőséget teremt ahhoz, hogy az évek óta a piacon lévő márka újrapozícionálhassa magát a vásárlóközönsége számára. A megújulásnak nem csak eladás növelő hatása lehet, de időről-időre szinte már elvárt a jól teljesítő márkáktól is. Fordulj hozzám bizalommal!

Slide Sport Club logótervezés és arculattervezés process – Sándor László grafikus, A Brandfelelős

SLIDE SC REBRAND

CÉGCSOPORT MÁRKAÉPÍTÉS

Cégcsoport márka
Amennyiben több cég az együttműködése során egy közös cég portfóliót szeretné összefogni valamint az így kialakult és megerősödött Cégcsoport egységes megjelenési formában szeretné hírül adni az elért üzleti sikereit a piacon, akkor kézenfekvő lépés a Cégcsoport márkaépítés. Így történik ez az alábbi példa esetében is, ahol a több területen is működő Capital nevű cégek kívánnak Cégcsoportot alkotni a jövőben. Mivel ezek közül a Jobcapital cég számít a zászlóshajónak, ezért ennek a cégnek a logóját és arculati elemeit „örökli” a leendő cégcsoport minden tagja.
JobCapital logó redesign – Sándor László grafikus, A Brandfelelős
A logó Rebranding után egy közös arculattervezéssel valósul meg a cégek vizuálisan egységes vállalati kommunikációja, ami egymástól színeiben jól elkülönülő, de mégis egységes összképpel bizonyítja az összetartozás tényét.
JobCapital cégcsoport márkaépítés – Sándor László grafikus, A Brandfelelős

A tervezés során több különböző koncepció is elkészült, amiből az első változat került megvalósításra. Nem csak az arculati elemek, hanem az online kommunikáció megjelenési formái is kidolgozásra kerültek, ezeken felül szlogen, az indoor megjelenések, a vállalati nyomtatványok, kiadvány és egy prezentációs sablon is megtervezésre került.

JobCapital_logo_redesign_v6-33.jpg
Ügyfél értékelés

Jobcapital ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

„A megbízás során egy nagyon komplex feladatott kellett megoldani. Egyrészről új megjelenést szerettünk volna a régi elemek fejlesztésével, másrészről új tartalmi elemek kidolgozását kértük. Ezen felül egységes, de mégis cégenként elkülönülő cégcsoport szintű arculat kidolgozását vizionáltunk. Úgy gondolom nagyon jól sikerült a brandünk fejlesztése és a cégcsoport arculati egységének kidolgozása. Elégedettek vagyunk a minőségi kivitelezéssel, munkával.” 

 

Papp Zoltán Péter
Ügyvezető
Jobcapital Kft.

A Cégcsoport márkaépítés
menete...

 1. Végigkísérem a tervezés alatt a márka megszületésétől annak első megjelenéséig a folyamatot.

 2. Kialakítom a márkához legjobban megfelelő stílust, kreatív koncepciót építek annak útba indításához.  

 3. Ehhez illeszkedő szlogent, kreatív fő- és alcímeket, reklámszöveget vagy blog posztot írok.

 4. Segítek az arculati elemek kiválasztásában, hogy vállalkozásod ízlésesen tudjon megjelenni és koherens módon tudjon együttműködni annak minden arculati eleme a brandépítés alkotójaként.

 5. Prezentációs sablont, cégbemutató prospektustegyéb kiadványt tervezek céged vagy márkáid bemutatásához.

 6. Az Online felületek és a hirdetéseid megtervezését is vállalom.

 7. Igény esetén egyedi járműdekorációt tervezek.

 8. Az elfogadott arculati anyagok a valós tartalmak birtokában nyomdai minőségben kerülnek átadásra.

 9. Támogatlak a gyártás útvesztőiben, igény esetén gyártót ajánlok, meglévő gyártó esetében egyeztetek a technikai kérdésekben.​​​

 10. Igény esetén arculati kézikönyvben rögzítem minden arculati elem szerkesztését.

 11. A projekt során szoros együttműködésre számíthatsz, végig elérhető vagyok, szívesen adok tanácsot és tájékoztatlak a fejleményekről.

Sandor Laszlo _ Brandfelelős_blue.png
Ha CÉGCSOPORT MÁRKAÉPÍTÉSRE
van szükséged, a legjobb helyen jársz!
Brandépítés

BRANDÉPÍTÉS

A Brandépítés egy elköteleződés mindkét fél részéről. Olyan hosszútávú és szoros együttműködést követel, amely évekig is eltarthat, mivel ez nem egy gyors folyamat és rengeteg munkával jár. Amennyiben kölcsönösen megértjük egymás céljait és jól tudunk együttműködni, akkor ez egy sikeres és eredményes folyamat lehet, ami érezhető módon befolyásolja cége jövőjét és annak bevétel növekedését, egyúttal pedig egy kölcsönösen gyümölcsöző munkakapcsolat lehetősége is. 
Bonus_brand_DE_m.jpg
Így történt ez a BONUS Kft.-vel közös munkánk során is, amely több mint 7 éve tart. Ez idő alatt a cég teljes vállalati arculata frissítésre került a meglévő céglogó Redesign kezdetével, (amiről bővebben itt olvashatsz) az arculati elemeken felül, a vállalati nyomtatványokon, az indoor és outdoor megjelenésken, a POS, azaz vásárláshelyi eszközök és Displayek megjelenésein, a nemzetközi vásárok kiállítási standjának dizájn terveni át, a weboldal tervezésen keresztül a járműreklám dizájnokig.

Felsorolni is nehéz, hogy mennyi közös munka növeli a vállalat hazai és nemzetközi piacokon is egyre növekvő eredményességét mindannyiunk közös örömére. Együttműködésünk keretében frissült a cég 2 meglévő termékmárkája és további 3 új márkával bővült a termékpaletta, amik azóta már önálló termékcsaládokká nötték ki magukat.

A termékmárkákon belül TÖBB MINT 100 Termékcsomagolás is megtervezésre került, aminek megjelenése olyan nívós színvonal növekedést eredményezett, hogy a márkák népszerűsége mérhetően szintet lépett ezen a telített piacon.
Visszajelzések alapján a hazai vásárlóközönség is gyakran külföldi terméknek gondolja nívós megjelenése miatt a márkákat.
Bonus_logo_redesign-28.jpg
Ügyfél értékelés

Bonus ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

„Még 2015-ben a KKV Marketing Facebook csoportban kértem ajánlásokat, olyan szabadúszókra vagy ügynökségekre, akiket munkájuk alapján a csoport tagjai szívesen ajánlanak. A tendert azóta sikeresen lezártuk. Sándor László pályázata messze kiemelkedett a résztvevők között, ezért külön örömünkre szolgált, hogy a felhívásban megfogalmazott és többek által kritizált szempontok ellenére, sikerült azoknak maradéktalanul eleget tevő partnert találnunk. Lacival azóta is szorosan együttműködünk és mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom, aki igényes és precíz munkát vár el a céges arculat, a termékcsomagolás, a webdizájn, vagy akár a termékfotózás területén.”

 

Botos Andrej
Marketing manager,
Bonus Kft.

Bonus brandépítés – Vállalati logó újratervezés (redesign) – Sándor László grafikus, A Brandfelelős
Bonus brandépítés – Vállalati arculattervezés, névjegykártya tervezések – Sándor László grafikus, A
Bonus brandépítés – Vállalati arculattervezés, Levélpapír tervezés – Sándor László grafikus, A Brand
Bonus brandépítés – Vállalati arculattervezés, ügyviteli nyomtatánytervezések – Sándor László grafik
Bonus Redesign - Sandor Laszlo-02
Bonus brandépítés – Termék csomagolások újratervezése (redesign) – Bonus Metal Scourer / Fémdörzsi t
Bonus brandépítés – Termék csomagolások újratervezése (redesign) – Bonus+ Gloves /Ultra, Extra és Co
Bonus brandépítés – Termék csomagolások újratervezése (redesign) – Bonus+ FlatMops / Lapos felmosófe
Bonus brandépítés – Termék csomagolások újratervezése (redesign) – Bonus+ MicroMop / Mikroszálas fe
Bonus brandépítés – Termék csomagolások újratervezése (redesign) és termék formatervezés – Bonus+ DU
Bonus brandépítés – Bonus+ DUO sponge / DUO kétoldalú mosogatószivacs termékfotózás, magas minőségű
Bonus brandépítés – Termékfotózás, magas minőségű képfeldolgozás  – Sándor László grafikus, A Brand
Bonus brandépítés – Bonus+ FlatMop / Lapos felmosófej termékfotózás, magas minőségű képfeldolgozás –
Bonus brandépítés – Bonus Gloves / Comfort gumikesztyű termékfotózás, magas minőségű képfeldolgozás
Bonus brandépítés – Reklámeszközök / Bonus és Bonus+ termékkínáló POS display tervezése – Sándor Lás
Bonus brandépítés – Reklámeszközök / Bonus, Bonus+, BonusPRO rollup bannerek tervezése – Sándor Lás
Bonus brandépítés – Reklámeszközök / Bonus+ promóciós termékkínáló, PVC zsákos nyéltartóval ellátott
Bonus brandépítés – Ikon és piktorgram tervezések, amik felhasználhatók csomagolástervezéshez, katal
Bonus brandépítés – Termékkatalógus tervezése, ikon és piktorgram tervezések, csomagolástervezések,
Bonus brandépítés – Reszponzív értékesítői weboldal tervezése, bannertervezés, tárgyfotózás, képfel
Bonus brandépítés – Weboldal Hero banner tervezése, tárgyfotózás, képfeldolgozás – Sándor László gra
Bonus brandépítés – Reklámeszközök / Bonus nemzetközi kiállítási stand és egyedi termékbemutató pult
Bonus brandépítés – Járműgrafika, kamion ponyva design tervezések – Sándor László grafikus, A Brandf
Eredmény

Forbes Magazin 2022. szeptember

„a Bonus Kft. mára Magyarország legnagyobb tisztítóeszköz-gyártója lett és Közép-Európa felmosófej-nagyhatalma.

 

Oberfrank Balázs
Újságíró
Forbe
s Magazin


 

Komment – Forbes Magazin 2022. szeptember

„A Bonus Kft. példaja bizonyítja, hogy egy magyar családi középvállalkozás fel tudja venni a versenyt német versenytársaival is, ebben az esetben a Viledával, amelyik szintén családi vállalkozás.”

 

Kapitány István
Globális ügyvezető alelnök, 
Shell

forbes magazin logo.png

Termékképeim nagyon alapos és igényes digitális utómunkával készültek,
így látványosan mutatják be az adott termékeket.
Színvonaluknak köszönhetően ezek a képek önálló reklámerővel is bírnak, minőségük lehetővé teszi a további felhasználásukat akár kamionponyva méretben is. Választhatók natúr háttérrel, kivágott háttérrel vagy környezetbe helyezéssel is. 
Számos termékcsomagolás képanyaga a gyártást megelőzve készült el, ötvözve a fénykép adta alapokat a digitális csomagolástervek látványterveivel, így elérve még tökéletesebb és színvonalasabb hatást. Ezek a nagyon alapos és igényes digitális utómunkával készült termékképek jóval látványosabbak, mint általában a nyomdatechnikai hiányosságokat is megmutató termékfotók.
Az elkészült termékcsomagolások képanyaga és a hatalmas mennyiségű termékadatok egy átlátható és szemléletes,
 termékkatalógusban valósultak meg, számos egyedi tervezésű magyarázó ikonnal, piktogrammal és további hangulatképpel, amik jól szemléltették a termékelőnyöket és a széles termékskálát is.
A jó minőségű, illetve kellő utómunkával ellátott képanyagok és a digitális látványtervek ötvözetével egyedi és látványos
járműreklámokat valósítottunk meg. Ehhez „ÖNJÁRÓ” reklámfelületet biztosít a vállalat több kamionja is, amik így termékbemutatót végeznek a gyakori 
helyváltoztatásuknak köszönhetően és minden szállítás alkalmával tovább növelik a márka ismertségét.
Arculati kézikönyv
Érdemes egy ilyen nagygságrendű brandépítést egy arculati kézikönyv megszerkesztésével is megkoronázni, ami magában foglalja az arculati megjelenések alapvetéseit, elemeinek szerkesztési sémáit és minden arculati koncepció szabályát a későbbi egyszerűbb felhasználás érdekében. Ez az elemek darabszámától függő áron történhet meg, tehát egy alapos igényfelémérés után lehetséges a beárazásuk.

BRANDET AKARSZ ÉPÍTENI VELEM?

Tedd fel kérdéseid vagy kérj időpontot!

Sikeresen elküldted az üzeneted!

NEM ISMERTÉL MAGADRA?

Akkor nézz körül a többi szolgáltatásunk között is...

Ikon rajzolás

Egyedi rajzos vagy fényképes ikonokra
van szükségem

Csomagolás

Termékeim vannak, csomagolást
szeretnék terveztetni

Illusztráció

Digitális vagy manuális rajzra, infografikára
van szükségem

Weboldal

Honlapot, weboldalt, webshopot szeretnék terveztetni
 • Brandfelelős - LinkedIn profil
 • Brandfelelős - Facebook oldala
 • Brandfelelős - YouTube csatorna
 • Instagram
bottom of page