BRANDÉPÍTÉS,
REBRANDING

Mitől lesz egy vásárló elkötelezett híve termékednek, szolgáltatásodnak és így cégednek is? Ez nagyban függ az adott szakterülettől, az ott produkált színvonaltól, de nem utolsó sorban céged vizuális kommunikációjától is. A jól megjegyezhető, versenytársaiddal nem összekeverhető arculatod lesz az első eleme márkádnak, amivel leendő fogyasztód találkozni fog. Az így kialakult ismerős érzés az, ami majd körüllengi márkádat a későbbiekben is.

A TERVEZÉS MENETE

EGYEDISÉG

Olyan egyedi koncepciót kapsz, ami megalapozza
a márkád vizuális kommunikációjának irányát a következő néhány évre.

MÉLYINTERJÚ

Nagyon alapos kreatív BRIEF és néhány hosszú beszélgetés után kezdjük meg a közös munkát, ami alapján garantált a siker!

_____________

A tervezés

A tervezés során
folyamatosan együttműködünk 
a legjobb eredmények elérésének érdekében.

Végeredmény

Az elkészült új márkával még sok a teendő, amig igazi Brand lesz belőle, így a kialakult együttműködésünket tovább kamatoztatjuk.

VÁLASZD KI MIRE VAN SZÜKSÉGED!

Redei_logo_process.jpg

RÉDEI REBRAND

 

REBRAND

Régóta tevékenykedik céged és már bejáratott ügyfélkörrel rendelkezel? Szeretnéd, ha a már megszokott, mások által ismert logód részben megmaradhatna, de ezzel együtt frissülne és modernizálódna a céges megjelenésed?
 
Amennyiben a már meglévő logódat és arculatodat szeretnéd újraterveztetni (rebranding), akkor is jó helyen jársz! Nagy erősségem a rendszerben gondolkodás, így nem esik nehezemre a meglévő, már kialakított arculati színekhez, formákhoz igazodva újragondolni céges arculatodat. Ettől függetlenül akár olyan teljesen új javaslatot is kaphatsz a régi helyett, amire eddig nem is gondoltál volna. 
Redei logo_OK_GREEN
Redei logo_OK_GREEN

press to zoom
Intarziakészítők Országos Egyesülete
Intarziakészítők Országos Egyesülete

press to zoom
JobCapital_logo_redesign_anim
JobCapital_logo_redesign_anim

press to zoom
Redei logo_OK_GREEN
Redei logo_OK_GREEN

press to zoom
1/4
Bonus Brand Book – Corporate Identity-02

Miért válassz engem?

Sándor László
A BRANDFELELŐS

 1. Mert az elmúlt évek során már számos hazai márkának segítettem sikeresen az arculatfrissítésben.

 2. Minden esetben több megoldást is kínálok, még ha konkrét elképzeléssel is indulunk neki a tervezésnek.

 3. Igény esetén csomagajánlot adok, amivel rögtön tovább is bővítheted a céges megjelenésed színvonalát.

 4. Segítek az arculati elemek kiválasztásában és új elemeket is javaslok.

 5. Promóciós anyagokat, kreatív megjelenési lehetőségeket is tervezek.

 6. Proaktív vagyok és olyan tartalmi javaslatokat is teszek neked, amik a márkaépítésben is a segítségedre lehetnek.

 7. Az arculati elemeket a valós tartalmak birtokában nyomdakészen adom át, így egyszerűbb és költséghatékonyabb azok kivitelezése. 

 8. Az arculati elemeket egy átlátható csomagban kapod meg, ami így a későbbi utángyártásokat is lehetővé teszi. ​​

Sandor Laszlo profilkep_s.jpg

REBRAND ÁRAK

Az arculati elemek száma elképesztő széles skálán mozoghat attól függően, hogy mivel foglalkozik az adott cég, ezért ezt minden esetben saját javaslataim és egy alapos igényfelmérés tisztázása után tudom csak beárazni. Ha például termékeid is vannak, akkor a REBRAND azok csomagolásainak újratervezésével is járhat, hiszen az arculatfrissítés remek lehetőséget teremt ahhoz, hogy az évek óta a piacon lévő márka újrapozícionálhassa magát a vásárlóközönsége számára. A megújulásnak nem csak eladás növelő hatása lehet, de időről-időre szinte már elvárt a jól teljesítő márkáktól is. Fordulj hozzám bizalommal!

SlideSC_identity_process.jpg

SLIDE SC REBRAND

CÉGCSOPORT MÁRKAÉPÍTÉS

 
Amennyiben több cég az együttműködése során egy közös cég portfóliót szeretné összefogni valamint az így kialakult és megerősödött Cégcsoport egységes megjelenési formában szeretné hírül adni az elért üzleti sikereit a piacon, akkor kézenfekvő lépés a Cégcsoport márkaépítés. Így történik ez az alábbi példa esetében is, ahol a több területen is működő Capital nevű cégek kívánnak Cégcsoportot alkotni a jövőben. Mivel ezek közül a JobCapital cég számít a zászlóshajónak, ezért ennek a cégnek a logóját és arculati elemeit „örökli” a leendő cégcsoport minden tagja.
JobCapital_logo_redesign_anim.gif
A logó Rebranding után egy közös arculattervezéssel valósul meg a cégek vizuálisan egységes vállalati kommunikációja, ami egymástól színeiben jól elkülönülő, de mégis egységes összképpel bizonyítja az összetartozás tényét.
JobCapital_identity_process.jpg

A tervezés során több különböző koncepció is elkészült, amiből az első változat került megvalósításra. Nem csak az arculati elemek, hanem az online kommunikáció megjelenési formái is kidolgozásra kerültek, ezeken felül szlogen, az indoor megjelenések, a vállalati nyomtatványok, kiadvány és egy prezentációs sablon is megtervezésre került.

A Cégcsoport márkaépítés
menete...

 1. Végigkísérem a tervezés alatt a márka megszületésétől annak első megjelenéséig a folyamatot.

 2. Kialakítom a márkához legjobban megfelelő stílust, kreatív koncepciót építek annak útba indításához.  

 3. Ehhez illeszkedő szlogent, kreatív fő- és alcímeket, reklámszöveget vagy blog posztot írok.

 4. Segítek az arculati elemek kiválasztásában, hogy vállalkozásod ízlésesen tudjon megjelenni és koherens módon tudjon együttműködni annak minden arculati eleme a brandépítés alkotójaként.

 5. Prezentációs sablont, cégbemutató prospektustegyéb kiadványt tervezek céged vagy márkáid bemutatásához.

 6. Az Online felületek és a hirdetéseid megtervezését is vállalom.

 7. Igény esetén egyedi járműdekorációt tervezek.

 8. Az elfogadott arculati anyagok a valós tartalmak birtokában nyomdai minőségben kerülnek átadásra.

 9. Támogatlak a gyártás útvesztőiben, igény esetén gyártót ajánlok, meglévő gyártó esetében egyeztetek a technikai kérdésekben.​​​

 10. Igény esetén arculati kézikönyvben rögzítem minden arculati elem szerkesztését.

 11. A projekt során szoros együttműködésre számíthatsz, végig elérhető vagyok, szívesen adok tanácsot és tájékoztatlak a fejleményekről.

Sándor László
A BRANDFELELŐS

Sandor Laszlo profilkep_s.jpg
Ha CÉGCSOPORT MÁRKAÉPÍTÉSRE
van szükséged, a legjobb helyen jársz!

BRANDÉPÍTÉS

 
A Brandépítés egy elköteleződés mindkét fél részéről. Olyan hosszútávú és szoros együttműködést követel, amely évekig is eltarthat, mivel ez nem egy gyors folyamat és rengeteg munkával jár. Amennyiben kölcsönösen megértjük egymás céljait és jól tudunk együttműködni, akkor ez egy sikeres és eredményes folyamat lehet, ami érezhető módon befolyásolja cége jövőjét és annak bevétel növekedését, egyúttal pedig egy kölcsönösen gyümölcsöző munkakapcsolat lehetősége is. 
Bonus_brand_SLIDER_s.jpg
Így történt ez a BONUS Kft.-vel közös munkánk során is, amely több mint 5 éve tart. Ez idő alatt a cég teljes vállalati arculata frissítésre került a meglévő céglogó Redesign kezdetével, az arculati elemeken felül, a vállalati nyomtatványokon, az indoor és outdoor megjelenésken át, a POS (azaz vásárláshelyi) eszközök megjelenésein keresztül, az ONLINE felületek megtervezésén, a járműreklámig.

Felsorolni is nehéz, hogy mennyi közös munka növeli a vállalat hazai és nemzetközi piacokon is egyre növekvő eredményességét mindannyiunk közös örömére. Együttműködésünk keretében frissült a cég meglévő két termékmárkája és további két új márkával bővült a termékpaletta, amik azóta már önálló termékcsaládokká nötték ki magukat.

A termékmárkákon felül TÖBB MINT 100 TERMÉKCSOMAGOLÁS is megtervezésre került, aminek megjelenése olyan nívós színvonal növekedést eredményezett, hogy a márkák népszerűsége mérhetően szintet lépett ezen a telített piacon.
A hazai vásárlóközönség is gyakran külföldi terméknek gondolja nívós megjelenése alapján a márkákat.
Bonus logo redesign
Bonus business cards
Bonus Metal Scourer package design and product photography
Bonus Corporate Identity A4 letter
Bonus Plus Flatmops – package design
Bonus Corporate Identity A4 invocie and corporate forms
Bonus truck and camion vehicle design
Bonus RollUps
Bonus product photography
Bonus product photography
Bonus Plus Gloves package design
Bonus Exhibition Stand design
Bonus product catalog
Bonus Plus DUO Sponge industrial product design, package design, product photography
1/1

„Még 2015-ben a KKV Marketing Facebook csoportban kértem ajánlásokat, olyan szabadúszókra vagy ügynökségekre, akiket munkájuk alapján a csoport tagjai szívesen ajánlanak. A tendert azóta sikeresen lezártuk. Sándor László pályázata messze kiemelkedett a résztvevők között, ezért külön örömünkre szolgált, hogy a felhívásban megfogalmazott és többek által kritizált szempontok ellenére, sikerült azoknak maradéktalanul eleget tevő partnert találnunk. Lacival azóta is szorosan együttműködünk és mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom, aki igényes és precíz munkát vár el a céges arculat, a termékcsomagolás, a webdizájn, vagy akár a termékfotózás területén.”

 

Botos Andrej
Marketing manager,
Bonus Kft.

Termékképeim nagyon alapos és igényes digitális utómunkával készültek,
így látványosan mutatják be az adott termékeket.
Színvonaluknak köszönhetően ezek a képek önálló reklámerővel is bírnak, minőségük lehetővé teszi a további felhasználásukat akár kamionponyva méretben is. Választhatók natúr háttérrel, kivágott háttérrel vagy környezetbe helyezéssel is. 
Számos termékcsomagolás képanyaga a gyártást megelőzve készült el, ötvözve a fénykép adta alapokat a digitális csomagolástervek látványterveivel, így elérve még tökéletesebb és színvonalasabb hatást. Ezek a nagyon alapos és igényes digitális utómunkával készült termékképek jóval látványosabbak, mint általában a nyomdatechnikai hiányosságokat is megmutató termékfotók.
Az elkészült termékcsomagolások képanyaga és a hatalmas mennyiségű termékadatok egy átlátható és szemléletes,
 termékkatalógusban valósultak meg, számos egyedi tervezésű magyarázó ikonnal, piktogrammal és további hangulatképpel, amik jól szemléltették a termékelőnyöket és a széles termékskálát is.
A jó minőségű, illetve kellő utómunkával ellátott képanyagok és a digitális látványtervek ötvözetével egyedi és látványos
járműreklámokat valósítottunk meg. Ehhez „ÖNJÁRÓ” reklámfelületet biztosít a vállalat több kamionja is, amik így termékbemutatót végeznek a gyakori 
helyváltoztatásuknak köszönhetően és minden szállítás alkalmával tovább növelik a márka ismertségét.
Bonus Brand Book – Corporate Identity-01
Érdemes egy ilyen nagygságrendű brandépítést egy arculati kézikönyv megszerkesztésével is megkoronázni, ami magában foglalja az arculati megjelenések alapvetéseit, elemeinek szerkesztési sémáit és minden arculati koncepció szabályát a későbbi egyszerűbb felhasználás érdekében. Ez az elemek darabszámától függő áron történhet meg, tehát egy alapos igényfelémérés után lehetséges a beárazásuk.

BRANDET AKARSZ ÉPÍTENI VELEM?

Tedd fel kérdéseid vagy kérj időpontot!

Sikeresen elküldted az üzeneted!

NEM ISMERTÉL MAGADRA?

Akkor nézz körül a többi szolgáltatásom között is...

Ikon rajzolás

Egyedi rajzos vagy fényképes ikonokra
van szükségem

Csomagolás

Termékeim vannak, csomagolást
szeretnék terveztetni

Illusztráció

Digitális vagy manuális rajzra, infografikára
van szükségem

Weboldal

Honlapot, weboldalt, webshopot szeretnék terveztetni
 • __icon_Bé_B.png
 • LinkedIn - Black Circle
 • Facebook - Black Circle
 • Pinterest - Black Circle
SÁNDOR LÁSZLÓ
DESIGN