top of page
  • laszlosandor

B-EV Mobil – nem mindegy, ki a grafikusod...

Hiszek a megújuló energiákban, az energiafelhasználás terén az új alternatív megoldásokban. Ezen belül a kedvenc területem az e-autózással kapcsolatos innovációk. Ennek kapcsán nemrégen megismerkedtem Bagaméry Zoltánnal, aki feleségével Barczi Veronikával közösen szintén elhívatottak a témában. Sőt! Ők már csak tisztán elektromos autókat vezetnek...

Nem csak a gondolataik, hanem a családi vállalkozásuk is az E-autózás körül forog. A B-EV Mobil néven működő cégük nem csak autóipari szakoktatást, az e-autózással kapcsolatos szaktanácsadást, a töltőkábelek forgalmazását és falitöltők telepítését vállalja, de elektromos autó élményvezetést is nyújt azok számára, akik érdeklődnek a téma iránt, vagy maguk is a váltás lehetőségét fontolgatják. Amennyiben kíváncsi vagy szolgáltatásaikra keresd fel weboldalukat. www.b-evmobil.hu

Személyükben értékes embereket ismertem meg. Hasonló gondolkodásunk és a közös hullámhossz gyorsan kiderült számunkra, így viszonylag hamar barátként kezeltük egymást. Így nem véletlen, hogy grafikai munkáimmal és tanácsadással is segítem vállalkozásuk kibontakozását a kezdeti lépésektől fogva. Nagy örömömre szolgál, hogy vállalkozásuk folyamatos fejlődése és pozitív visszajelzések igazolják számukra a helyes döntésüket, miszerint nem mindegy ki tervezi az arculatodat. ;)

Arculattervezési feladataink hamarosan lezárulnak, így nemsokára több anyagot is megmutathatok, de addig is ízelítőnek, íme néhány az elkészült anyagok közül. Az alábbi kiadvány egyébként egy részletes E-autózás kisokos, amit a www.b-evmobil.hu oldalról tudsz letölteni, ha szertnél jobban képbe kerülni a témában.

Amennyiben hasonló módon te is előremutató tevékenységekben gondolkozol, amivel valóban formálhatod a környezeted és csak egy kis segítségre szorulsz a kezdéshez, akkor keresd a Brandfelelőst és megbeszéljük, hogyan tud minél előbb megvalósulni az ötleted, ami mások számára is hasznos lehet. Ha tudom, szívesen segítem munkámmal a közös siker megteremtését.




Amennyiben értékesnek találod a munkánkat, kérlek támogass minket a cikkek megosztásával. Köszönjük szépen!

180 megtekintés
The Great Typograpehers – Silk screen printed, limited typo poster series _ Laszlo Sandor.

Poszterek

The Great Typographers

Híres tipográfusok emlékére készített limitált kiadású, szitanyomott poszter sorozat

LA_Wood Cuff Bracelets_AD_A4-01.jpg

Ékszerek

Leslie Alexander Brand

Egyedi divat ékszerek
100%-ban újrahasznosított
és természetes faanyagokból

IMG_1148_s.jpg

Portrék

Wood Arts Intarisa

Kézzel készült, művészi intarziaképek készítése minőségi faanyagokból

Candy Cotton

Kalmár Emese / Marketing vezető / Virtuózok Nemzetközi Klasszikus zenei TV műsor

„Sándor László munkájával nagyon elégedettek voltunk a közös munka során. Gyors, pontos, rövid brief alapján is önálló alkotásra képes, minőségi, szép munkát végez. A Virtuózok nemzetközi tévéműsor 2022-es grafikai anyagát részben ő készítette. Ajánljuk. (A képen Matteo Bocelli Laci egyik grafikai munkájával.)”
Matteo Bocelli with my graphic design.webp
  • Instagram
  • Brandfelelős - YouTube csatorna
  • Brandfelelős - Béhance portfólió
  • Brandfelelős - LinkedIn profil
  • Brandfelelős - Facebook oldala
  • Brandfelelős - Pinterest oldala
SÁNDOR LÁSZLÓ
DESIGN
bottom of page