top of page
  • laszlosandor

Járműgrafika a levegőben? Daniel Genevey a megrendelőim között!

Nemrég nagyon érdekesnek ígérkező megkeresést kaptam, amire egészen egyszerűen nem lehetett nemet mondani a meglévő rengeteg feladatom és a szigorú határidők ellenére sem. Sőt! Kifejezetten éreztem, hogy ezt a munkát nagy örömmel fogom ellátni, hiszen nem átlagos a feladat, ahogyan a megrendelő személye sem az. Hiszen nem minden nap találkozik az ember röpködő hősökkel...

Márpedig Daniel Genevey személyében ez teljes mértékben igaz. A Francia származású, magyarországon élő Daniel nagyon kedves fiatalember. Foglalkozását tekintve első tisztként az Air France-nál Boeing Tripleseven B777 óriásgépet vezet a kereskedelmi repülésben, ám amikor kipihenhetné a dolgos hétköznapokat máris versenygépbe pattan és a fellegek felet légi akrobatikával „lazit”. ;) Teszi mindezt már több mint 15 éve és saját elmondása szerint mindig is repülni akart. Mondanom sem kell, hogy elhivatottságával és nyugodt viselkedésével, megbízhatóságával és precizitásával rögtön rokonszenvessé vált a számomra és könnyű volt vele a közös munka. Most pedig jöjjön a lényeg!

A többszörös Red Bull Air Race versenyző magyar színekben képviselte hazánkat az elmúlt versenyeken és a felkérés is egy magyar fejlesztésű és építésű verseny repülőgép új ruhába öltöztetéséről szólt!!! Férfi társaim! Hát melyikünk nem játszott kölyökkorunkban repülőgép modellek készítésével? A magam részéről közel 5 éven át biztosan foglalkoztam modellezéssel még gyerekként, ragasztás, festés, matricázás, stb. Szóval nem volt kérdés, hogy imádni fogom ezt a feladatot. És így is lett, az utolsó percig élveztem minden pillanatát a munkának.

Mivel az alap elképzelés Daniel ötletei alapján kezdett alakot ölteni, így az eredmény abszolút közös munkának számít, de mivel jó ízléssel nyúltunk a téma felé így a végeredmény is garantált sikerről tanúskodik.

A szponzor cég a Thomas Breitling divatmárka arculati színei is hozzájárultak a markáns megjelenéshez, mivel Daniel is a divatmárka egyik reklámarca.

A több verziókörben javított első változatokat számos további verzió kör követte, de a végeredmény szinte minden fontosabb optikai, versenybírói és vezetéstechnikai szempontból is megállja a helyét. Bár már eddig is sok járműgrafikát volt szerencsém megtervezni, ez mégis különleges projekt volt a számomra. Daniel egyébként a Virginia Tech Egyetemen szerzett gépészmérnöki diplomát az USA-ban és az Európai Űrügynökségnél rakétamotor fejlesztéseken is dolgozott, így a mindenre kiterjedő precizitása valóban érezhető volt az együttműködésünk alatt, amivel könnyen tudtam azonosulni, mivel hasonló beállítottságú vagyok magam is.

Izgalmas volt együtt dolgozni ezen a projekten Daniellel és sokat tanultam tőle, amit biztosan sikeresen fogok tudni még kamatoztatni ezen a speciális területen a további tervezéseim során. Nagy örömömre szolgált, hogy megismerhettem őt és a kedves feleségét Zsuzsit is, aki szintén sokat segített nekünk a hatékony munkamenet szervezésében is. Örülök neki, hogy újabb elégedett ügyfeleim között tudhatom őket és bízom benne, hogy lesz még lehetőségünk a közös munkára. ;)

Többek között például ezért is imádom a szakmámat, mert sűrűn találkozok érdekes emberekkel, különleges feladatokkal vagy speciális kérésekkel, illetve izgalmas kihívásokkal, ami a folytonos változatosságával egyrészt gyönyörködtet és egyben mindig enged megújulnom is. Mutass még egy ilyen jó szakmát!!! Na jó. A műrepülésen kívül.

( [; {-)

Ha pedig felkeltettem az érdeklődésed a munkám iránt, esetleg te is szeretnél egyedi dizájnt és a járműved ingyenes reklámfelületeit is kihasználnád, akkor keresd a Brandfelelőst.

SZERETNÉD, HA ÍRNÁNK RÓLAD A BLOGUNKON? VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT A PR CIKK VAGY A BANNER MEGJELENÉSEKKEL KAPCSOLATBAN ÉS TÁJÉKOZTATUNK A LEHETŐSÉGEKRŐL. Amennyiben értékesnek találod a munkánkat, kérlek támogass minket a cikkek megosztásával. Köszönjük szépen!

163 megtekintés
The Great Typograpehers – Silk screen printed, limited typo poster series _ Laszlo Sandor.

Poszterek

The Great Typographers

Híres tipográfusok emlékére készített limitált kiadású, szitanyomott poszter sorozat

LA_Wood Cuff Bracelets_AD_A4-01.jpg

Ékszerek

Leslie Alexander Brand

Egyedi divat ékszerek
100%-ban újrahasznosított
és természetes faanyagokból

IMG_1148_s.jpg

Portrék

Wood Arts Intarisa

Kézzel készült, művészi intarziaképek készítése minőségi faanyagokból

Candy Cotton

Kalmár Emese / Marketing vezető / Virtuózok Nemzetközi Klasszikus zenei TV műsor

„Sándor László munkájával nagyon elégedettek voltunk a közös munka során. Gyors, pontos, rövid brief alapján is önálló alkotásra képes, minőségi, szép munkát végez. A Virtuózok nemzetközi tévéműsor 2022-es grafikai anyagát részben ő készítette. Ajánljuk. (A képen Matteo Bocelli Laci egyik grafikai munkájával.)”
Matteo Bocelli with my graphic design.webp
  • Instagram
  • Brandfelelős - YouTube csatorna
  • Brandfelelős - Béhance portfólió
  • Brandfelelős - LinkedIn profil
  • Brandfelelős - Facebook oldala
  • Brandfelelős - Pinterest oldala
SÁNDOR LÁSZLÓ
DESIGN
bottom of page