top of page
  • laszlosandor

Megújult Bio Tempeh csomagolás a SunRice-nak – a'la Brandfelelős

Számomra szinte mindegy, hogy milyen területről is legyen szó, de nagyon fontos a külső megjelenés és a belső tartalom. Ezek összahangja, harmóniája egy olyan meghatárzó érzetet kelt az emberben, amit nevezhetünk akár első benyomásnak is. Ezt a hatást viszont csak egyetlen egyszer érhetjük el. Ezért is fontos, hogy amikor a vásárló először találkozik a termékünkel, az az alkalomnak megfelelő módon legyen „felöltöztetve”!

Ha valahol, akkor az ételekkel kapcsolatban szerintem különösen fontos a belső tartalom. Én magam is a kiegyensúlyozott étrendet követve csak egyészséges táplálékokat vagyok hajlandó fogyasztani, így rendkívül körültekintően válogatom meg a megvásárolt élelmiszereket is. Elsődleges számomra a káros alapanyagok, tartósítószerek, iparilag előállított alkotók mellőzése, az összetevők pontos ismerete, az átlátható készítési mód, stb. Tehát tudatos vásárlónak tartom magamat.

Sunrice Bio Tempeh – szójabab ültetvény
Szójabab ültetvény

Mivel emellett az egészséges élelmiszerek terén már évek óta az abszolút BIO vonulatot részesítem előnyben, így örömmel vettem a SunRice Makrobiotika cégtől Kuttner Gábor felkérését, a BIO TEMPEH nevű termékeik csomagolásainak újratervezése kapcsán.

Sunrice Bio Tempeh – nyers szójabab
Nyers szójabab

Maga a tempeh egyébként egy szójabab alapú étel alapanyag, azaz tulajdonképpen egy bizonyos tofu fajta, amit sülve és füstölten is lehet fogyasztani hidegen és melegen is. Így a fermentálásnak (savanyító eljárás) köszönhetően olyan egészséges vitaminokhoz és aminosavakhoz, ásványi sókhoz jutunk hozzá, amit a nyers termékekből emésztőrendszerünk nem lenne képes felszabadítani. Erről bővebben olvashatsz a termék forgalmazójának honlapján. www.sunrice.hu


Én most az elkészült termékcsomagolásokat mutatom be, ami közös elégedettségünkre valóban ellátja összetett funkcióját. Egyeszerre kelti fel a figyelmet, informál és elad.

Színvilága illeszkedik a termék színeihez, de megkülönböztethető egymástól a kétféle árnyalat és a különböző képanyagnak köszönöhetően a kétféle ízesítés. A kezdeti sikereken felbuzdulva a remélhetőleg a közös munka további folytatása is várható, hiszen nem elég pusztán a csomagolás megújjulás. Minimum szükség van egy erről tájékoztató promócióra is, amihez praktikusan kiaknázhatjuk a rendelkezésünkre álló számos reklámfelületet.

Az elkészült csomagolások bemutatása a későbbiekben a termékfotók egy speciális válfajával, egy nagyon alapos képfeldogozással és utómunkával ellátott, termékfotók alapjaira készített digitális látványtervek ötvözetével valósultak meg, amik így bármilyen háttér előtt használhatók a továbbiakban, ezzel is megkönnyítve a későbbi nyomdai munkáknál történő felhasználást, valamint az igényes megjelenést.


Sunrice Bio Tempeh promóció – Reklám rollup grafika @ Brandfelelős

De a termékek csomagolásának újratervezésével még nem áll meg a folyamat. Érdemes promóciókat szervezni, reklám eszközökkel kommunikálni a megújulást a válsárlók felé, szóró anyagokat készíteni, stb., posztolni és a lehető legtöbb csatornán hírt adni a megújulás tényéről, azaz a tájékoztatni az érdeklődőket és a pontenciális ügyfeleket, amennyiszer csak lehet. ROLLUP GRAFIKA Így tett megrendelőnk, a www.sunrice.hu is, aki a csomagolás újratervezésének következő lépéseként egy praktikusan hordozható és könnyen használható állványos reklám bannert, azaz egy Rollup-ot vásárolt a tanácsunkra és velünk terveztette meg a rá kerülő rollup reklám designt is.


Így 85 x 210cm-es méretben már sok méter távolságból is könnyen észreveszik a vásárlói a nagy tömeg ellenére is a temékeit és az azzal kapcsolatos „hívó szavakat” a MOM Park melletti Biokultúra Ökopiacon (1124 Budapest, Csörsz u. 18.). Keresd fel és kóstold meg te is a Sunrice egészéges Vegán termékeit minden szombaton, vagy rendelj magadnak a webshopból házhoz.Ezeken kívül az animált reklám banner készítés is egy praktikus eleme lehet a reklámkampányaidnak, ami egyszeri tervezés és animált elkészítés után számos egyéb megjelenést is biztosíthat termékeidnek. Igény esetén többfél méretmutációt is készíthetünk egyszerre, így egy időben számos felületen tudsz megjelenni egyszerre az aktuális promócióval vagy az éppen akciós termékeiddel.
Ügyfél értékelés Sunrice ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

„Elsőre nehéz megítélni valakiről, hogy Ő-e az a szakember, akire nekünk szükségünk van. Bizonyos mértékig erre jók a referenciák. De ezek sem tudnak sok esetben minket meggyőzni. Hiába nézegetjük a másoknak készült munkákat, azok nem nekünk szólnak, nem a mi termékünket , nem a mi cégünket képviselik. Természetesen adnak valamiféle irányt, de szerintem inkább magát az Embert kellene bemutatnunk. Azt az embert, aki az egész mögött áll, azt, hogy hogyan képviseli az igényeinket egy alkotás létrehozásában.


Ha van rá lehetőségük, nézzék meg Sándor Laci fa intarziáit. Alaposan nézzék meg ezeket a hihetetlen igényes munkákat. Figyeljék meg a rajzolatot, amit papíron ceruzával könnyű lehet elkészíteni, de ebben az esetben kemény falapokból kell kivágni, az illesztéseket, amik egymásba forrva, szinte összenőve jelenítik meg a képet. Ezt csak nagyon nagy türelemmel és precizitással lehet elérni. A különböző minőségű, színű és árnyalatú falapok egymáshoz rendezése rendkívüli ízlésről és fantáziáról vall. Az, aki ilyen munkára képes, az a „lecsót” sem tudja másképp készíteni.


Ezt tapasztaltam valahányszor, amikor felkértem Lacit egy-egy árulogó létrehozásával. Eggyé vált a termékkel. Utána nézett, felkutatta, megkóstolta, véleményeztette…és a végén briliáns megoldás született. Csak ajánlani tudom. Próbálják ki.”

Kuttner Gábor / Ügyvezető / www.sunrice.hu
 

Amennyiben neked is van webshopod és olyan termékeid, amiket hasonlóan igényesen szeretnél a vásárlóid elé tárni, akkor kérj egyedi árajánlatot a Brandfelelős-től még ma. Akár csomagolástervezésről, akár termékfotózásról, látványtervezésről vagy komplett webshop tervezéséről és kivitelezéséről lenne szó, fordulj hozzánk bizalommal és kérd a tanácsunkat a témában. Számíthatsz a 20 évnyi szakmai tapasztalatunkra amivel a lehető legjobb oldaláról mutatjuk be a termékeidet. Ha pedig nincs még márka, vagy cég logód, arculatod, járműgrafikád, akkor végképp nálunk a helyed.

Bízd legnagyobb kincsed, a termékeid megjelenését a Brandfelelős-re!


 

SZERETNÉD, HA ÍRNÁNK RÓLAD A BLOGUNKON? VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT A PR CIKK VAGY A BANNER MEGJELENÉSEKKEL KAPCSOLATBAN ÉS TÁJÉKOZTATUNK A LEHETŐSÉGEKRŐL. Amennyiben értékesnek találod a munkánkat, kérlek támogass minket a cikkek megosztásával. Köszönjük szépen!

136 megtekintés

Comments


The Great Typograpehers – Silk screen printed, limited typo poster series _ Laszlo Sandor.

Poszterek

The Great Typographers

Híres tipográfusok emlékére készített limitált kiadású, szitanyomott poszter sorozat

LA_Wood Cuff Bracelets_AD_A4-01.jpg

Ékszerek

Leslie Alexander Brand

Egyedi divat ékszerek
100%-ban újrahasznosított
és természetes faanyagokból

IMG_1148_s.jpg

Portrék

Wood Arts Intarisa

Kézzel készült, művészi intarziaképek készítése minőségi faanyagokból

Candy Cotton

Kalmár Emese / Marketing vezető / Virtuózok Nemzetközi Klasszikus zenei TV műsor

„Sándor László munkájával nagyon elégedettek voltunk a közös munka során. Gyors, pontos, rövid brief alapján is önálló alkotásra képes, minőségi, szép munkát végez. A Virtuózok nemzetközi tévéműsor 2022-es grafikai anyagát részben ő készítette. Ajánljuk. (A képen Matteo Bocelli Laci egyik grafikai munkájával.)”
Matteo Bocelli with my graphic design.webp
  • Brandfelelős - LinkedIn profil
  • Brandfelelős - Facebook oldala
  • Brandfelelős - YouTube csatorna
  • Instagram
bottom of page