top of page
  • laszlosandor

ROSAN Csaptelep termékkatalógus, ahogy mi készítjük


Rosan csaptelep termékkatalógus @ Brandfelelős
Rosan csaptelep termékkatalógus @ Brandfelelős

Bőség zavara

Biztosan sokszor szembesültök azzal, hogy adott egy termékcsalád hatalmas választékkal, (a bőség zavara) és éppen emiatt elsőre nem igazán átlátható, hogy mi is az, ami valójában a nekünk legmegfelelőbb lehet a kínálatból. Vagy rengeteg hasonló termék szerepel egy helyen, de csak kis különbséggel, amit így már terjedelmében is nehéz átlátni egy idegennek első, második, vagy harmadik ránézésre sem, vagy mert azok rosszul, esetleg egyáltalán nincsenek is csoportosítva, semmilyen rendezői elv mentén. Vagy csak egészen egyszerűen nem vagy az apró részletek megfigyelésének a nagymestere. :)


Itt jön a képbe a mi (alkalmazott grafikus / UI/UX designer) szerepünk. Ha például adott egy hatalmas termék mennyiség a hozzájuk tartozó termékadatokkal és azokat esztétikusan kell elrendeznünk úgy, hogy a lehető legjobb oldalát mutassuk be a termékeknek és átláthatóvá tegyük a kínálatot.

Jó példa lehet erre a Bonus termékkatalógusa is, ahol nagyon sok munkával több mint 100 termék logisztikai adatait is meg kellett mutatnunk minden oldalon, a kategóriákon, a termékelőnyökön, a látványos termékfotókon és a két nyelvű termék leírásokon felül, amit további számos egyedi ikon és piktogram tervezéssel tettük még szemléletesebbé és könnyen értelmezhetővé.Szeretjük az ilyen jellegű organizációs feladatokat, mert szinte az egész szakmánk a „rendteremtésről” szól. :) Megkeresni azt a témához legmegfelelőbb rendezői elvet, aminek mentén rendszerezni tudjuk az átadott adathalmazt és ami által egy egységes és könnyen befogadható rendszert alkothatunk a vásárlók és az ügyfeleink számára is. Egyúttal kihangsúlyozva a cégben rejlő átgondoltságot, az üzleti stratégiát, a megbízhatóságot és az adott márka értékeit, nem utolsó sorban pedig növelve ezzel az üzleti hasznot is.
Cseke Kft logo

A Fóton működő Cseke Kft. egy ízig-vérig családi vállalkozás, ami 1972 óta működik és tavaly az 50 éves jubileumukat ünnepelték. Magyarországon egyedülálló módon gyártanak minőségi locsolótömlőket, ezzel az újítással teremtve új munkahelyeket és erősítve a magyar gazdaságot. Megtisztelő felkérésükre a bevezetőben már elhangzott szellemiségben terveztünk nemrég egy az általuk forgalmazott ROSAN márkájú csaptelepeket bemutató remek termékkatalógust.ROSAN logo – Cseke Kft

A délvidéki Magyarkanizsán készülő csaptelepek gyártása 4 generációra tekint vissza. A márka 1992 óta viseli a ROSAN nevet és meghatározó részesedéssel bír a szláv nyelvcsaládú piacokon.Rosan csaptelep termékkatalógus külső borító @ Brandfelelős

„A ROSAN professzionális és modern termékeket kínál ügyfeleinek, amelyek kényelmet biztosítanak a használat során. Termékeiket úgy tervezték, hogy magas esztétikai értékekkel rendelkezzenek, könnyen használhatóak és nagyon megbízhatóak legyenek, sok éven át. Követik a fürdőszoba- és konyhatervezés trendjeit, hogy modern és kiváló minőségű termékeket kínálhassunk. A hazai gyártásból kifolyólag kedvező árakat tudunk biztosítani vásárlóinknak és viszonteladóinknak. Mi sem bizonyítja jobban a prémium minőséget, minthogy 5+1 év garanciát vállalunk minden termékünkre!”

Rosan csaptelep termékkatalógus belső borító @ Brandfelelős

A tervezett kiadvány amellett, hogy látványosan mutatja be a márka termékpalettáján szereplő kínálatot, egy rendkívül praktikus formátumban valósult meg, mivel a fekvő LA4 méret a klasszikus francia borítékokban is elhelyezhető a kedvezőbb postai küldéshez, kevesebb helyet foglal a viszonteladók pultján vagy a kasszájuk előtti „forró zónában”, hogy biztosan találkozzon vele a vásárló és nem utolsó sorban remek ajánló lehet a vízvezeték szerelőknek, akik a beépítés kapcsán tárgyalnak a potenciális ügyfelekkel, így segítve a megfelelő csaptelep kiválasztását a beépítéshez, felújításhoz vagy a cseréhez.

Rosan csaptelep termékkatalógus oldalpár @ Brandfelelős


A termékkatalógus 140 darab képet tartalmaz, amiből 128 termékfotó került képfeldolgozásra a kreatív felhasználáshoz. A termékek szívnilágához és stílusához jól illeszkedő háttereket választottunk ki, hogy a lehető legjobb oldalukról mutathassuk be azokat.Rosan csaptelep termékkatalógus – Nosztalgia Lord csaptelepek @ Brandfelelős

QR kód – Cseke Kft kapcsolati adatai

A megrendeléshez a termékek beazonosítását cikkszámok segítik, a változó elérhetőségek problémáját pedig a viszonteladók cégbélyegzői számára fenntartott üres helyet hagyva oldottuk meg a hátoldalon, illetve egy QR kód kalauzol a forgalmazó kapcsolati adataihoz.Rosan csaptelep termékkatalógus hátsó borító @ Brandfelelős

Az elkészült kiadványból a nyomdai megvalósítás mellett egy lapozható Online változatot is átadtunk, ami akár weboldalon is publikálható, továbbá emailben is elküldhető az érdeklődők számára. Ahogy az a posztban is látszik, igény esetén mutatós látványtervek is készülhetnek a kiadványból, a további gazdaságélénkítés és reklámozás céljára, ezzel is növelve a termékek social médiában és online történő népszerűsítésének lehetőségeit.


Rosan csaptelep termékkatalógus kiterített oldalpár @ Brandfelelős

Bármilyen területen is tevékenykedsz, ha te is sok terméket forgalmazol, akkor bármikor szükséged lehet, egy gyors termékbemutatóra, ami

– egyedileg készül,

– a céged és márkád stílusához illeszkedő kinézetben valósul meg, és ami a legfontosabb,

– praktikusan kézzelfogható, azaz elvihető formátumban is bemutatja a termék kínálatodat. 

Hiszen a végső döntés a vásárláshoz nem mindig impulzív módon történik meg. Jelen esetben nagyon fontos az otthoni környezet, amibe bekerülnek a kiválasztott csaptelepek, például a bútorzat, a burkolatok, a megvilágítás, az enteriőr, a design, a stílus és a funkciók szempontjából nézve is. Illetve kulcs szerep jut vásárlás szempontjából a háziasszony elérésének is, aki köztudottan, szinte minden családban a leginkább döntéshozónak számít a lakberendezési kérdések kapcsán.Tehát örömmel ajánljuk bárki figyelmébe a www.csekecsap.hu weboldalán elérhető ROSAN termékeket, mert a tulajdonosok elhivatottsága, szakértelme, igényessége valamint a fél évszázados fennálásuk garancia a minőséghez.


Ügyfél értékelés Cseke Kft. ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

„Profi grafikus! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Kreatív, precíz és ízléses munkát ad ki a keze közül. Együttműködő, rugalmas, megvalósítja, szakmailag kiegészíti a megrendelő elképzeléseit. Árszabása megrendelőbarát.”

Cseke Kft logo

Molnár Tibor / Területi képviselő / Cseke Kft. 


Ha nem változnak gyakran a termékeid, akkor kézenfekvő a katalógus készítés, ha pedig mégis, akkor arra is kínálhatunk neked néhány frappáns megoldást. Kérd tanácsunkat a témában és számíthatsz a közel 20 évnyi szakmai tapasztalatunkra, hogy a legjobb megoldást kínáljuk a számodra. Keresd a Brandfelelős-t. Ha pedig nincs még logód, arculatod, weboldalad vagy járműgrafikád, akkor végképp nálunk a helyed.

Bízd legnagyobb kincsed, a céged megjelenését a Brandfelelős-re!


 

SZERETNÉD, HA ÍRNÁNK RÓLAD A BLOGUNKON? VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT A PR CIKK VAGY A BANNER MEGJELENÉSEKKEL KAPCSOLATBAN ÉS TÁJÉKOZTATUNK A LEHETŐSÉGEKRŐL. Amennyiben értékesnek találod a munkánkat, kérlek támogass minket a cikkek megosztásával. Köszönjük szépen!

28 megtekintés

Comments


The Great Typograpehers – Silk screen printed, limited typo poster series _ Laszlo Sandor.

Poszterek

The Great Typographers

Híres tipográfusok emlékére készített limitált kiadású, szitanyomott poszter sorozat

LA_Wood Cuff Bracelets_AD_A4-01.jpg

Ékszerek

Leslie Alexander Brand

Egyedi divat ékszerek
100%-ban újrahasznosított
és természetes faanyagokból

IMG_1148_s.jpg

Portrék

Wood Arts Intarisa

Kézzel készült, művészi intarziaképek készítése minőségi faanyagokból

Candy Cotton

Kalmár Emese / Marketing vezető / Virtuózok Nemzetközi Klasszikus zenei TV műsor

„Sándor László munkájával nagyon elégedettek voltunk a közös munka során. Gyors, pontos, rövid brief alapján is önálló alkotásra képes, minőségi, szép munkát végez. A Virtuózok nemzetközi tévéműsor 2022-es grafikai anyagát részben ő készítette. Ajánljuk. (A képen Matteo Bocelli Laci egyik grafikai munkájával.)”
Matteo Bocelli with my graphic design.webp
  • Brandfelelős - LinkedIn profil
  • Brandfelelős - Facebook oldala
  • Brandfelelős - YouTube csatorna
  • Instagram
bottom of page